Over ons

logo_langenbergvoegwerkenLangenberg Voegwerken

is gericht op het vakkundig verrichten van onder andere het vervangen en plaatsen van voegen, gevelreiniging en gevelrenovatie. Wij verzorgen een persoonlijk advies op maat, en voeren de werkzaamheden op een secure manier uit, zodat u onze kwaliteit niet alleen ziet, maar er ook jaren plezier van heeft.
In het bijzonder leggen wij ons toe op restauratievoegwerk, maar ook voor nieuwbouw, renovatie en reparatiewerk bent u bij ons op het juiste adres. Op deze website vind u informatie over onze activiteiten, onze werkwijze, en u kunt zelfs verschillende typen en kleuren voegen bekijken en vergelijken. Zodat u zich al goed kunt ori├źnteren op wat u zou willen.

Omdat wij achter ons vakkundig werk staan, geven wij 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Voegen is een vak en moet gemaakt worden door vakmensen. Langenberg Voegwerken is gespecialiceerd in restauratievoegwerk maar ook nieuwbouwprojecten, renovatie en reparatiewerk zijn voor ons geen probleem. Onze insteek is om de mensen informatie over het voegwerk mee te geven en te zorgen dat het voegwerk weer jaren mee kan.
Door verschillende weersomstandigheden, luchtvervuiling en ouderdom worden voegen poreus en kan vocht zijn gang gaan in woning of pand. Daarom is het belangrijk om het voegwerk van tijd tot tijd te renoveren of vernieuwen.

Het voegwerk bepaalt de uitstraling van elk gebouw. De juiste structuur en kleur spelen daarbij een belangrijke rol. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en idee├źn te bespreken en om u te adviseren. U kunt ervoor kiezen om de voegen een kleur te geven die contrasteert bij de kozijnen, of juist de uitstraling van het pand accentueert. Uw mening en inbreng vinden wij erg belangrijk. Langenberg Voegwerken voert elke opdracht op professionele wijze uit, en veel tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan.

Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Ons belangrijkste doel is alle vooraf afgesproken wensen zo goed mogelijk realiseren.

© 2018 | ScrollMe by AccessPress Themes